Løbehold - St. Lyngby IF

Gå til indhold

Hoved menu:

Løbehold

Hold 1:

Titel: Løb Begyndere (forår)
Tid og sted:
Torsdage kl. 19:15 - 20:00
Aldersgruppe:
Unge/Voksne
Periode:
30-03-3017 – 29-06-2017
Leder:         
Marie Ejby Hansen marieejby@gmail.com

Hvis du gerne vil i gang med at løbe, eller du lige er startet og har brug for hjælp til at holde løbet ved lige, vil holdet være det rette for dig.

Her tager vi udgangspunkt i at du er helt utrænet og har brug for tid til at træne dig op. Derfor foregår løbet som små 1-2 eller 3 minutters intervaller med gå pauser og der vil efter løbet være fokus på funktionel træning som styrker balance, led, sener og muskler.

Det gælder ikke om at kunne følge med, men om at løbe rigtigt, ud fra hvilken form man er i. Vores motiverende instruktør guider dig sikkert op til de 5 km.
Mødested: Ved idrætshallen

Hold 2:

Titel: Løb   Øvede (forår)     
Tid   og sted:    
Torsdage   kl. 20:00 - 21:00       
Aldersgruppe:
Unge/Voksne
Periode:    
30-03-2017   – 29-06-2017   
Ledere:               
Marie Ejby     Hansen marieejby@gmail.com            
 
Hvis du gerne vil forbedre både din kondition og udholdenhed så meld dig til vores øvede løbehold. Vi løber ca. 35-40 min og laver derefter 20 min core- og styrkeøvelser.

Løbet vil fra gang til gang veksle imellem korte intervaller, længere intervaller, fartleg, bakkespurter og enkelte gange kører vi til Hillerød Stadion hvor vi løber intervaller, tests eller stafetter.

Vores engagerede instruktør Marie sørger for, at alle kan være med uanset mål og ambitioner. Mødested: ved Idrætshallen.
 
 
gixmo.dk
Søg
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu